sl

Novica

Prejeli smo platinasto bonitetno odličnost AAA

Prejeli smo platinasto bonitetno odličnost AAA

avgust 2020

Po mednarodno priznanih kriterijih poslovno analitične hiše Bisnode so nam podelili platinasto bonitetno oceno odličnosti.

V današnjem času je pri organizaciji gradbene investicije še posebej pomembno izbrati zanesljivega partnerja. Partnerja, ki redno plačuje svoje obveznosti do dobaviteljev, podizvajalcev in svojih zaposlenih, obenem pa venomer vlaga v razvoj. Le na ta način je možno zagotavljati visoko stopnjo kakovosti, ki smo ji v podjetju Lineal d. o. o. strogo zavezani. Naša finančna stabilnost je zagotovilo za dolgoročno zagotavljanje izpeljave zastavljenih projektov v dogovorjenih rokih.

Sodimo torej med 1,5 % najbolj uspešnih, poštenih in zanesljivih podjetij v Sloveniji, ki se lahko pohvali z oceno platinaste bonitetne odličnosti.

V mednarodnem okolju je tovrstno certificiranje že uveljavljena praksa in na ta način si bomo še dodatno utrdili ugled in zaupanje v domačem in tujem poslovnem okolju. Kot imetniki platinastega certifikata bomo zagotovo pridobili dodatno zaupanje poslovnih partnerjev.

Sicer pa so priznanja, nagrade in odlične bonitetne ocene potrdila pravilnega poslovnega razmišljanja in organiziranosti našega podjetja, hkrati pa dodatna spodbuda za naše nadaljnje delo. 

Naša spletna stran uporablja piškotke zato, da lahko razločujemo med obiskovalci, štejemo njihovo število in tako izboljšujemo delovanje strani. S klikom na gumb NADALJUJ se bo ustvaril piškotek, v katerega se bo zapisalo, da želite skriti to pop-up okno. V piškotek se NE bo shranila nobena osebna informacija.