sl

Pogoji poslovanja

S ciljem zagotavljanja najvišjega nivoja transparentnosti poslovanja s podizvajalci projektantskih storitev, smo pripravili splošne pogoje. Na ta način zagotavljamo vnaprejšnjo seznanitev s pogoji, ki veljajo za sklenitev in izvajanje pogodb.

 

Vsaka sprememba splošnih pogojev se objavi na spletni strani: lineal.si/pogoji_poslovanja z datumom uveljavitve spremembe. Splošni pogoji so zavezujoči v tisti obliki in glede tiste vsebine, ki je bila podizvajalcu dostopna na dan sklenitve pogodbe. Ob morebitni spremembi splošnih pogojev postanejo spremembe za podizvajalca zavezujoče z dnem, ko se z njimi seznani.

Šteje se, da je podizvajalec seznanjen s spremembami v trenutku objave spremembe na spletni strani lineal.si/pogoji_poslovanja in s prejemom obvestila o spremembi. S tem se šteje, da soglaša s spremembo splošnih pogojev.

Naša spletna stran uporablja piškotke zato, da lahko razločujemo med obiskovalci, štejemo njihovo število in tako izboljšujemo delovanje strani. S klikom na gumb NADALJUJ se bo ustvaril piškotek, v katerega se bo zapisalo, da želite skriti to pop-up okno. V piškotek se NE bo shranila nobena osebna informacija.