sl

Zaposlitev

Znotraj izkušenega kolektiva, v katerem sodelujemo različni strokovnjaki, imate veliko priložnosti za usvajanje novih znanj in napredek. Če v vas prepoznamo potencial, vam ga pomagamo razvijati.

Zakaj se pridružiti našemu kolektivu

Zaposleni v podjetju Lineal vemo kam smo namenjeni in kaj želimo doseči. Stavimo na integriteto, strokovnost in inovativnost.

Prav tako se zavedamo, da lahko vsak zaposleni s svojim delom in svojo naravnanostjo, močno in pomembno vpliva na uspeh celotnega podjetja. Da bi lažje in hitreje dosegali zastavljene cilje, odgovorno sprejemamo vrednote, ki nas delajo še boljše.

  • Pripravljenost sodelovati, pomagati in iskati najboljše rešitve.
  • Celotni kolektiv je strokovno usposobljen in pripravljen na najtežje izzive.
  • V delovnem procesu spodbujamo inovativne pristope, predloge in rešitve.
  • Naš uspeh pogojujemo z upoštevanjem načel poslovne integritete.

Odprte pozicije

Trenutno ni odprtih prostih delovnih mest.

BIM* ME UP,
SCOTTY!

Prežarčite se v vodilno podjetje na področju svetovalnega inženiringa v tem delu Evrope.

V Linealu gradimo prihodnost z inovativnimi pristopi načrtovanja grajenega okolja s poudarkom na *Building information modeling. V svoje vrste vabimo nove sodelavce (m/ž), ki bodo ustvarjali rešitve za novo desetletje inženirskega načrtovanja v Sloveniji in tujini.

Ponujamo izzive v vseh fazah BIM procesa, vključevanje v strokovne ekipe na zahtevnih projektih, prenos znanja in timsko delo. Cenimo razmišljanje izven okvirjev, samoiniciativnost, zanesljivost in motiviranost za delo v digitalno naprednem okolju.

Če ste študent (m/ž), lahko vašo pot do diplome podpremo s štipendijo. Prijavite se in nas prepričajte z vašo vizijo.

Dodaj datoteko s CVjem

    Menite, da ste kot nalašč za naš kolektiv, a trenutno ni razpisanega primernega delovnega mesta? Vseeno nam na e-naslov info@lineal.si pošljite svoje motivacijsko pismo in življenjepis.

    Naša spletna stran uporablja piškotke zato, da lahko razločujemo med obiskovalci, štejemo njihovo število in tako izboljšujemo delovanje strani. S klikom na gumb NADALJUJ se bo ustvaril piškotek, v katerega se bo zapisalo, da želite skriti to pop-up okno. V piškotek se NE bo shranila nobena osebna informacija.