sl

Projekt

Informacijsko modeliranje za vzhodno cev predora Karavanke

Informacijsko modeliranje za vzhodno cev predora Karavanke

V fazi načrtovanja smo za naročnika izvedli načrtovanje BIM-pristopa, BIM 3D-modeliranje trase in deviacij ter BIM-koordinacijo podmodelov.

V fazi načrtovanja smo s partnerji sodelovali pri pripravi BIM izvedbenega načrta, izdelali parametrične BIM 3D-modele za traso dolžine 620 m, servisne in dostopne poti ter dovozne ceste in priključkov do lokacij vnosa viškov, vključno z modeli zemeljskih del, odvodnjavanja in komunalne infrastrukture. Med projektiranjem se je izvajala BIM-koordinacija podmodelov.

Lokacija:

Avtocestni predor Karavanke leži na X. vseevropskem prometnem koridorju in povezuje avtocesto A2 v Republiki Sloveniji (v nadaljevanju RS) z avtocesto A11 v Republiki Avstriji. Načrtovane ureditve so na območju Občin Jesenice in Kranjska Gora

Storitve:

Načrtovanje BIM-pristopa, BIM 3D-modeliranje, BIM-koordinacija

Investitor:

DARS d. d.

Naša spletna stran uporablja piškotke zato, da lahko razločujemo med obiskovalci, štejemo njihovo število in tako izboljšujemo delovanje strani. S klikom na gumb NADALJUJ se bo ustvaril piškotek, v katerega se bo zapisalo, da želite skriti to pop-up okno. V piškotek se NE bo shranila nobena osebna informacija.