sl

Novica

Vzpostavitev in nadgradnja elektronskega poslovanja v podjetju Lineal  d.o.o.

Vzpostavitev in nadgradnja elektronskega poslovanja v podjetju Lineal  d.o.o.

april 2019

V okviru razpisa E-POSLOVANJE 2019-2022, ki ga sofinancirata Republika Slovenija in Evropska Unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj (ESRR), smo v podjetju LINEAL d.o.o. uspešno pridobili nepovratna sredstva za izvedbo projekta »VZPOSTAVITEV IN NADGRADNJA ELEKTRONSKEGA POSLOVANJA V PODJETJU LINEAL  D.O.O.«.

Opis investicije: V okviru projektnih aktivnosti smo v podjetju postavili spletno stran, izdelali zaščiteno povezavo s kupci, digitalizirali nastope na sejmih, izdelali produktno-prodajni video in krepili kompetence s pomočjo usposabljanja, predvsem z namenom namenom lažjega vstopa na nove trge ter povečanja konkurenčnosti poslovanja.

Cilji investicije je preko sofinanciranja upravičenih stroškov vzpostaviti in nadgraditi elektronsko poslovanje z namenom lažjega vstopa na nove trge ter povečanja konkurenčnosti poslovanja.

Višina subvencije, ki smo jih prejeli za namen izvedbe operacije znaša 29.995 €.

Rezultati operacije so:
– izdelana spletna stran v dveh tujih jezikih,
– izdelan portal, ki omogoča prijavo preko zaščitene povezave,
– izdelan produktno-prodajnega videa v tujem jeziku,
– izdelava materialov in udeležba na digitalnem sejmu,
– izvedba usposabljanj za krepitev kompetenc.

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj: www.eu-skladi.si 

Naša spletna stran uporablja piškotke zato, da lahko razločujemo med obiskovalci, štejemo njihovo število in tako izboljšujemo delovanje strani. S klikom na gumb NADALJUJ se bo ustvaril piškotek, v katerega se bo zapisalo, da želite skriti to pop-up okno. V piškotek se NE bo shranila nobena osebna informacija.