sl

Novica

Sodelovanje v projektu “Celovita podpora podjetjem za aktivno staranje delovne sile”

Sodelovanje v projektu “Celovita podpora podjetjem za aktivno staranje delovne sile”

april 2019

Naše podjetje sodeluje v projektu »Celovita podpora podjetjem za aktivno staranje delovne sile«, ki ga sofinancirata Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti ter Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada. S sodelovanjem pri tem projektu želimo doseči, da bodo starejši zaposleni bolj motivirani za opismenjevanje o digitalizaciji  in da bodo tudi razvili potrebne kompetence za to. Po drugi strani jim želimo  dati ustrezno veljavo kot strokovnjakom, ki so zakladnica praktičnega znanja ter jih razvijati kot mentorje mlajšim sodelavcem ter krepiti medgeneracijsko sodelovanje.

Več informacij: http://www.sklad-kadri.si/si/razvoj-kadrov/celovita-podpora-podjetjem-za-aktivno-staranje-delovne-sile-asi/

Naša spletna stran uporablja piškotke zato, da lahko razločujemo med obiskovalci, štejemo njihovo število in tako izboljšujemo delovanje strani. S klikom na gumb NADALJUJ se bo ustvaril piškotek, v katerega se bo zapisalo, da želite skriti to pop-up okno. V piškotek se NE bo shranila nobena osebna informacija.