sl

Projekt

Projektiranje električnih inštalacij in električne opreme za objekt Nacionalni inštitut za biologijo v Ljubljani

Projektiranje električnih inštalacij in električne opreme za objekt Nacionalni inštitut za biologijo v Ljubljani

Leta 2016 se je pričelo z izdelavo projekta PGD Nacionalni inštitut za biologijo v Ljubljani, kjer je podjetje Lineal d.o.o. sodelovalo kot projektant električnih inštalacij in električne opreme. Vsi načrti so se izdelovali v BIM okolju.

Leta 2021 se ja zaključil projekt PZI. 1. etapa objekta se je predala v uporabo konec leta 2022, 2. etapa se bo predala v uporabo konec leta 2023. 

Objekt v dolžino meri 152 m in v širino 23 m. Skupna površina laboratorijev, kabinetov in servisnih prostorov je 7.000 m2 in sicer v dveh etažah: pritličje in 1. nadstropje. V tehnični etaži (streha) so strojnice klimatov, strojnice hladilnih naprav in rastlinjak.  Objekt ima lastno transformatorsko postajo in lastni rezervni vir napajanja z električno energijo. 

Investitor:

Nacionalni inštitut za biologijo, Ljubljana

Faza izdelave:

PGD, PZI, PID

Leto izdelave:

1. etapa objekta se je predala v uporabo konec leta 2022, 2. etapa se bo predala v uporabo konec leta 2023

Naša spletna stran uporablja piškotke zato, da lahko razločujemo med obiskovalci, štejemo njihovo število in tako izboljšujemo delovanje strani. S klikom na gumb NADALJUJ se bo ustvaril piškotek, v katerega se bo zapisalo, da želite skriti to pop-up okno. V piškotek se NE bo shranila nobena osebna informacija.