sl

Novica

Razstava na GZS

Razstava na GZS

oktober 2021
 
Zbornica gradbeništva in industrije gradbenega materiala je pri GZS v čast predsedovanja Republike Slovenije Svetu Evropske unije v prostorih GZS pripravila razstavni dogodek na temo DIGITALIZACIJA V GRADBENIŠTVU – ZDAJ, ki bo trajala dva meseca in sicer od 1. oktobra do 30. novembra 2021.
 
S pričujočo razstavo želijo na Zbornici gradbeništva in industrije gradbenega materiala na GZS predstaviti dosedanje dosežke pri uvajanju digitalnih platform na področju gradbenega projektiranja in načrtovanja ter operativnega izvajanja gradenj v Sloveniji s strani investitorjev ter inženirskih projektivnih in gradbenih podjetij v zadnjih letih. Slovenci kot narod smo lahko na že dosežene projekte, ki so bili izvedeni ali pa se izvajajo s pomočjo digitalnih platform, ki bodo na razstavi prikazani, zelo ponosni in se z njimi že uvrščamo ob bok digitalno usmerjenih gospodarstev EU.
 
Na razstavi se predstavi tudi naše podjetje.
 

Naša spletna stran uporablja piškotke zato, da lahko razločujemo med obiskovalci, štejemo njihovo število in tako izboljšujemo delovanje strani. S klikom na gumb NADALJUJ se bo ustvaril piškotek, v katerega se bo zapisalo, da želite skriti to pop-up okno. V piškotek se NE bo shranila nobena osebna informacija.