sl

Novica

Prejeli smo Zlato boniteto odličnosti

junij 2018

Bisnode nam je podelil zlato bonitetno oceno odličnosti.

V današnjem času je pri organizaciji gradbene investicije še posebej pomembno izbrati zanesljivega partnerja. Partnerja, ki redno plačuje svoje obveznosti do dobaviteljev, podizvajalcev in svojih zaposlenih, obenem pa venomer vlaga v razvoj. Le na ta način je možno zagotavljati visoko stopnjo kakovosti, ki smo ji v podjetju Lineal d. o. o. strogo zavezani. Naša finančna stabilnost je zagotovilo za dolgoročno zagotavljanje izpeljave zastavljenih projektov v dogovorjenih rokih.

Sodimo torej med 1,6 % podjetij v Sloveniji, ki se lahko pohvali z oceno zlate bonitetne odličnosti. Zlato bonitetno odličnost nosijo izključno podjetja, ki imajo najvišjo bonitetno oceno odličnosti AAA kar tri leta zapored.

V mednarodnem okolju je tovrstno certificiranje že uveljavljena praksa in na ta način si bomo še dodatno utrdili ugled in zaupanje v domačem in tujem poslovnem okolju. Kot imetniki zlatega certifikata bomo zagotovo pridobili dodatno zaupanje poslovnih partnerjev.

Sicer pa so priznanja, nagrade in odlične bonitetne ocene potrdila pravilnega poslovnega razmišljanja in organiziranosti našega podjetja, hkrati pa dodatna spodbuda za naše nadaljnje delo. 

Naša spletna stran uporablja piškotke zato, da lahko razločujemo med obiskovalci, štejemo njihovo število in tako izboljšujemo delovanje strani. S klikom na gumb NADALJUJ se bo ustvaril piškotek, v katerega se bo zapisalo, da želite skriti to pop-up okno. V piškotek se NE bo shranila nobena osebna informacija.