sl

Novica

Prejeli smo standard ISO 9001:2015

april 2018

TÜV Management Service je potrdil podelitev ISO 9001:2015 certifikata, ki velja kot dokaz sposobnosti naše organizacije za izpolnjevanje pričakovanih zahtev odjemalcev. Je tudi orodje za uspešno in učinkovito delovanje našega podjetja. Prav tako gre za standard, ki nam pomembno olajša, v nekaterih primerih pa celo omogoči dostop na različne trge in prispeva k uspehu na teh.

ISO 9001:2015 prinaša nekaj svežine in novih prijemov zagotavljanja kakovosti naših procesov in storitev. Ta standard upošteva dejstvo, da se vse več sistemov vodenja kakovosti uporablja skupaj in integrirano s poslovnimi procesi našega podjetja; da sta prioriteti učinkovitost in rezultat sistema vodenja in da je zahteve sistema treba prilagoditi trenutnim in prihodnjim poslovnim okoliščinam ter zahtevam. Vse bolj bo v ospredje stopalo upravljanje s tveganji in priložnostmi, ob upoštevanju zahtev zainteresiranih strani. Sistem vodenja kakovosti postaja orodje za realizacijo strateških odločitev in izpolnjevanje našega poslanstva.

Naša spletna stran uporablja piškotke zato, da lahko razločujemo med obiskovalci, štejemo njihovo število in tako izboljšujemo delovanje strani. S klikom na gumb NADALJUJ se bo ustvaril piškotek, v katerega se bo zapisalo, da želite skriti to pop-up okno. V piškotek se NE bo shranila nobena osebna informacija.