sl

Novica

Organizacija javne prireditve na prostem ob občinskem prazniku Občine Pivka

oktober 2018

V okviru izdelave Celostne prometne strategije za Občino Pivka se je pristopilo k organizaciji javne prireditve na prostem, katere glavni namen je ozaveščanje celotnega prebivalstva glede pomembnosti trajnostne mobilnosti za nadaljnji razvoj občine.

Prireditev z naslovom »S trajnostno mobilnostjo do medgeneracijskega druženja občanov v Občini Pivka« se je izvedla ob občinskem prazniku Občine Pivka na ploščadi Krpanovega doma. Dogodek so z različnimi aktivnostmi obeležili vrtci in osnovne šole iz občine, Policija, SPVCP, PGD Postojna, NIJZ OE Koper, Center za krepitev zdravja – ZD Postojna, PVZ Pivka, Zavod Sopotniki, ŠAD Mavrica Domžale, Velocenter, Kovod Postojna d. o. o., krajinski park Pivška presihajoča jezera, promotor nordijske hoje in mnogi drugi.

Naša spletna stran uporablja piškotke zato, da lahko razločujemo med obiskovalci, štejemo njihovo število in tako izboljšujemo delovanje strani. S klikom na gumb NADALJUJ se bo ustvaril piškotek, v katerega se bo zapisalo, da želite skriti to pop-up okno. V piškotek se NE bo shranila nobena osebna informacija.