sl

Novica

Obvestilo o ukrepih v podjetju Lineal d.o.o. v času epidemije koronavirusa

Obvestilo o ukrepih v podjetju Lineal d.o.o. v času epidemije koronavirusa

marec 2020

Spoštovani naročniki, poslovni partnerji, prijatelji,

Svet je prizadela kriza, kakršne nihče niti v sanjah ni pričakoval. Prioriteta vseh nas mora biti upoštevanje vseh potrebnih ukrepov za zajezitev virusa in hkrati v največji možni meri zagotoviti delovanje podjetij ter s tem celotnega sistema v državi.

Ob tem se vsi spopadamo s podobnimi izzivi. Tudi pri nas so zaposleni starši šoloobveznih otrok ter partnerji delavcev v zdravstvu. Pojavljajo se težave s prevozom na delo in pri zagotavljanju pogojev za delo od doma. Ob vsem tem ni potrebno omenjati zaskrbljenosti ljudi za svoje sorodnike, prijatelje in seveda tudi zase.

V našem podjetju smo v ta namen sprejeli številne ukrepe, s katerimi želimo zagotoviti varnost naših zaposlenih, naročnikov in partnerjev. Klub temu, da bodo ti ukrepi bistveno spremenili dosedanji način našega delovanja, verjamemo, da se operativna sposobnost našega podjetja ne bo bistveno zmanjšala. Želimo, da bi tudi naši poslovni partnerji sprejeli podobne ukrepe, saj bomo le tako lahko vsi skupaj v teh težkih časih zagotavljali kvalitetne in celovite storitve.

Verjamemo, da bomo zmogli in skupaj prebrodili to krizno situacijo.

Naši najpomembnejši ukrepi v času epidemije koronavirusa so:

  • Z dnem 16.03.2020 preidejo vsi zaposleni na delo od doma
  • Celotna kolaboracija na projektih se izvaja po že poznanih elektronskih poteh
  • Dosegljivost zaposlenih je vsak dan zagotovljena med 9:00 in 15:00

Vodstvo podjetja Lineal d.o.o.

Naša spletna stran uporablja piškotke zato, da lahko razločujemo med obiskovalci, štejemo njihovo število in tako izboljšujemo delovanje strani. S klikom na gumb NADALJUJ se bo ustvaril piškotek, v katerega se bo zapisalo, da želite skriti to pop-up okno. V piškotek se NE bo shranila nobena osebna informacija.