sl

Novica

Nominacija za Podravsko podjetje leta

september 2018

Štajerska gospodarska zbornica in časnik Večer sta ponovno združila moči pri iskanju najuspešnejših podjetij v regiji v projektu Podravsko podjetje leta 2017. Gre za priznanje najuspešnejšim podravskim podjetjem s ciljem spodbuditi podjetniško naravnanost v regiji. Veseli nas, da je tudi naše podjetje Lineal d. o. o. uvrščeno na ta seznam na podlagi poslovnih podatkov, s čimer smo tudi uradno kandidati za Podravsko podjetje leta 2017.

Filozofija našega podjetja je iskati najboljše rešitve za najzahtevnejše infrastrukturne projekte. Smo ponosni in veseli, če sta naš trud in želja po napredku opažena tudi v širši  javnosti ter potrjena z nominacijo ali priznanjem. Prav tako nam je v ponos, da lahko s svojim delom vplivamo na poslovno uspešnost podravske regije

Naša spletna stran uporablja piškotke zato, da lahko razločujemo med obiskovalci, štejemo njihovo število in tako izboljšujemo delovanje strani. S klikom na gumb NADALJUJ se bo ustvaril piškotek, v katerega se bo zapisalo, da želite skriti to pop-up okno. V piškotek se NE bo shranila nobena osebna informacija.