sl

Novica

Nagovor direktorja mag. Dušana Ogrizka ob zaključku leta 2018

Nagovor direktorja mag. Dušana Ogrizka ob zaključku leta 2018

december 2018

Uspešno skozi izzive leta 2018

Podjetje Lineal d.o.o. je, zahvaljujoč premišljeno zastavljenim ciljem in skupnemu trudu, v letu 2018 spet doseglo nove mejnike. Ozirajoč se na preteklih 12 mesecev smo lahko zelo ponosni na opravljeno delo. Za nami so spet številni začeti in dokončani projekti, pod »streho« smo pripeljali projekt 3RO, prejeli nov ISO certifikat, dobili bonitetno oceno Zlati AAA, izpeljali prvi »Linealov dan«, medse sprejeli čudovite nove sodelavce, spremenili našo zunanjo podobo, vključno s spletno stranjo,… Skratka, dinamično, zanimivo in uspešno leto!

Zahvala gre predvsem vam, ki tvorite našo družino in s svojim delom, odnosom in zavzetostjo prispevate k skupnemu uspehu. Vsem izzivom navkljub dosegamo vrhunske rezultate, ustvarjamo najboljše inženirske rešitve za naše naročnike ter puščamo neizbrisno sled v našem prostoru.

Tudi v letu 2019 bomo rastli

Podjetje Lineal d.o.o. , že danes prepoznano kot eden od najbolj inovativnih ponudnikov svetovalnega inženiringa in načrtovanja grajenega okolja v regiji, bo rastlo tudi v letu 2019.

S pripravami načrtov poslovanja in nadgradnje nekaterih funkcij podjetja smo že pogumno zakorakali v leto 2019. Že v tem letu opravljeno delo pri izvedbi obstoječih ter pri pridobitvi novih poslov nas upravičeno navdaja z optimizmom. Proces digitalizacije gradbeništva bo zelo vplival na naše delo in na razvoj vseh procesov v podjetju v naslednjem letu. Še naprej bomo delovali v smeri večje dodane vrednosti za vsakega od nas. Skrbeli bomo za nadaljnji razvoj potrebnih kompetenc vseh zaposlenih. Prav tako bo v prihodnje še večji poudarek na medsebojnem povezovanju, saj sta povezanost in medsebojno sodelovanje ključni vrednoti, ki nam tlakujeta pot v uspešno in stabilno prihodnost.

Novi zmagovalci za nove izzive

Naša usmeritev je v vsakem od nas spodbuditi zmagovalno mentaliteto in ciljno delovanje v skupno dobro. Ključno je skupno reševanje izzivov in odpiranje priložnosti v prihodnosti. Pri tem bo v ospredju ambicioznost in inovativnost vsakega posameznika znotraj podjetja. Že v letu 2019 bodo nove priložnosti v podjetju dobili vsi, ki živijo vizijo in vrednote »Lineal 2020« ter s svojim delom in zavzetostjo izkazujejo pripadnost našemu podjetju. Bodi med njimi tudi ti!

Veselim se našega skupnega potovanja tudi skozi leto 2019.

mag. Dušan Ogrizek, direktor

Naša spletna stran uporablja piškotke zato, da lahko razločujemo med obiskovalci, štejemo njihovo število in tako izboljšujemo delovanje strani. S klikom na gumb NADALJUJ se bo ustvaril piškotek, v katerega se bo zapisalo, da želite skriti to pop-up okno. V piškotek se NE bo shranila nobena osebna informacija.