sl

Novica

Ljudje, ki tvorimo Lineal – Mitja Rojs

Ljudje, ki tvorimo Lineal – Mitja Rojs

januar 2019

Mitja Rojs je na Lineal prišel pred točno dvanajstimi leti kot študent. Le nekaj mesecev kasneje je prejel pogodbo o redni zaposlitvi. Poleg odgovorno opravljenega dela ga zaposleni poznajo predvsem kot vedno nasmejanega sodelavca. Oddelek, ki ga vodi je ključnega pomena med naročniki in izdelanimi projekti. 

Kot vodja projektnega servisa skrbiš za? 

Skrbim, da delo v oddelku poteka tekoče, to pomeni, da imajo projektanti vsebine pripravljene takrat, ko jih potrebujejo in da so projekti pravočasno oddani.

Največji izziv mi predstavlja, ko je potrebno v enem dnevu oddati več projektov, kar pomeni, da je delo potrebno organizirat tako, da je to izvedljivo. To se sicer dogaja zelo pogosto.

Kaj je pomembno za »tekoče« delo tvojega oddelka?

Ker smo prisotni skoraj pri vsakem projektu je zelo pomembno, da od sodelujočih pravočasno dobimo podatke, ki jih potrebujemo in da smo pravočasno obveščeni o rokih.

Kje vidiš največjo prednost Lineala pred podobnimi podjetji?

Največjo prednost Lineal-a vidim v tem da se veliko vlaga v sam razvoj podjetja, kot tudi v osebnostni razvoj zaposlenih.

Ena izmed prednosti, ki bi jo še želel izpostaviti je projektni servis. Smo edino podjetje v Sloveniji, ki imamo servis, ki sodeluje pri izdelavi dokumentacije vseh oddelkov in jim nudi celovit servis pri pridobitvi podatkov/dokumentov (podloge, pogoji, mnenja, …), opremi, kompletiranju in distribuciji dokumentacije.

Kako si se sploh odločil za Lineal?

Čisto preprosto… Iskal sem prvo zaposlitev, kar me je vodilo do Lineala.

Glede na tvoj »seniorski« status, kak nasvet bi dal mlajšim kolegom v podjetju?

Svetujem jim, da so vztrajni, inovativni, samoiniciativni in delavni. To je pot, ki vodi do zastavljenega cilja.

Naša spletna stran uporablja piškotke zato, da lahko razločujemo med obiskovalci, štejemo njihovo število in tako izboljšujemo delovanje strani. S klikom na gumb NADALJUJ se bo ustvaril piškotek, v katerega se bo zapisalo, da želite skriti to pop-up okno. V piškotek se NE bo shranila nobena osebna informacija.