sl

Novica

Gremo na BIM World 2018

Gremo na BIM World 2018

junij 2018

V družbi Lineal smo pomembnost digitalizacije gradbeništva prepoznali že v letu 2014. Posledično smo začeli z vlaganjem v razvoj kadrov in znanj, s katerimi bomo lahko nastopili tako na domačem kot mednarodnem trgu. V tem času je Informacijsko modeliranje gradenj (BIM) že zasedlo pomembno vlogo za prihodnost gradbeništva in stroke.

Drži, da je BIM v Sloveniji še v razvojni fazi, a to še zdaleč ne bo veljalo za DACH regijo, kjer BIM- proces predstavlja pomemben del načrtovanja in izvajanja projektov.

V luči tega bomo v podjetju Lineal že drugo leto zapored del dvodnevnega dogodka BIM WORLD, ki se v mesecu novembru vrsti v Münchnu. Tudi letos predstavljamo napredne rešitve upravljanja BIM- procesov pri gradnji infrastrukture. Skozi neprecenljive izkušnje in lastno podatkovno bazo naši naročniki dobijo vrhunsko strokovno storitev, ki jo zagotavlja ekipa s poglobljenim znanjem BIM-a.

V veselje nam je biti del prihodnosti gradbeništva, ki poudarja popolno sledljivost, časovne in finančne prihranke ter boljšo investicijsko izkušnjo.

Naša spletna stran uporablja piškotke zato, da lahko razločujemo med obiskovalci, štejemo njihovo število in tako izboljšujemo delovanje strani. S klikom na gumb NADALJUJ se bo ustvaril piškotek, v katerega se bo zapisalo, da želite skriti to pop-up okno. V piškotek se NE bo shranila nobena osebna informacija.