PREDSTAVITEV CELOSTNE PROMETNE STRATEGIJE OBČINE MUTA

Objavljeno 18. 5. 2018

V sredo 16.5. je v prostorih Občine Muta potekala predstavitev celostne prometne strategije in podelitev nagrad srečnim nagrajencem, ki so sodelovali v anketni raziskavi o potovalnih navadah občanov. Podžupan Rudolf Koležnik je predstavil uspešnost projekta in obvestil o odobritvi sofinanciranja za izdelavo celostne prometne strategije v okviru sredstev Sklada za podnebne spremembe za leti 2017 in 2018.

Sledila je predstavitev osnovnih informacij o strategiji, kaj ta predstavlja in zakaj se izdeluje. S pomočjo tega strateškega dokumenta bo Občina Muta izboljšala svojo podobo, mobilnost in dostopnost za vse ljudi, omogočila višjo kakovost bivanja ter pozitivno vplivala na okolje in zdravje svojih občanov. Prav tako bo celotna predstavitev celostne prometne strategije predstavljena na redni seji Občinskega sveta Občine Muta 24. maja 2018.

Začetna predstavitev je izzvala tudi nekaj vprašanj s strani prisotnih novinarjev. Postavljeno je bilo vprašanje ali so določeni ukrepi oziroma rezultati v občini že vidni. Odgovor je bil pritrdilen, saj se v občini že izvaja veliko sprememb na tem področju. 
Podeljene so bile tudi nagrade trem srečnim nagrajencem, ki so sodelovali v anketni raziskavi o potovalnih navadah občanov in bili izžrebani na javni razpravi 14. marca 2018.

Prejšnja novica
Privatnost podataka
Naslednja novica
Gradnja podvoza v Poljčanah
E-novice
Za najnovejše informacije in aktualne dogodke se prijavite na naše e-novice!