Ljudje, ki tvorimo Lineal - Deniz Hadji Mustafa

Objavljeno 18. 6. 2018

Deniz Hadji Mustafa je v kratkem času na Linealu postal nepogrešljivi član Oddelka za komunalo, hidrotehniko in okoljsko infrastrukturo. Z delom je pričel še kot študent, pred kratkim pa je prejel pogodbo o zaposlitvi. Sicer pogreša rojstno Makedonijo, a mu kolektiv podjetja vsakodnevno dokaže, da je tudi v Sloveniji dobil novi dom. Spoznajte ga.

 

 

Vsi te hvalijo. Kako dosežeš to, da si vedno tako dobre volje?

Ko delaš v tako dobro organiziranem podjetju in si vedno obkrožen s pozitivnimi ljudmi, ni težko.

 

Tvoj prvi dan na Linealu? Česa ne boš nikoli pozabil?

V Linealu sem prišel iskat študentsko prakso. Začel sem delat na Oddelku za komunalo, hidrotehniko in okoljsko infrastrukturo, kjer so me vsi pozitivno sprejeli. Že od prvega dne sem spoznal, da ob takem kolektivu in takšni atmosferi, ni težko dati 110 odstotkov od sebe.

 

Kaj te je najbolj presenetilo, ko si začel delati na Linealu?

Ves čas študija se je govorilo da je gradbeništvo v krizi. Ko sem začel delat na linealu me je presenetilo to, da kljub težkemu obdobju v gradbeništvu, se je vodstvo skupaj z zaposlenimi izborilo za napredek podjetja in so uspeli ustvariti prijazno in pozitivno delovno atmosfero.

 

Kaj najbolj pogrešaš iz Makedonije?

Družino, prijatelje, tikveško rakijo in tavče gravče.

 

Odkar si na Linealu sodeluješ pri pomembnih projektih in z ekipo ste uspešno rešili številne izzive. Kaj pa je bil tvoj največji profesionalni izziv v tem času?

Največji izziv je bil obvladati Autocad in seveda, programsko orodje Cannalis, kar je zame bilo nekaj povsem novega. Sicer pa sem po enem letu »pomožnega« dela pri projektiranju vodovodnih sistemov, začel s projektiranjem kanalizacijskih sistemov. Tu se sicer pojavljajo določeni profesionalni izzivi, a verjamem, da s takimi sodelavci in mentorji ne bo problem.

E-novice
Za najnovejše informacije in aktualne dogodke se prijavite na naše e-novice!