Jani Trojner - 10 let na Linealu

Objavljeno 8. 6. 2018

Pred dobrim letom je prevzel vodenje Oddelka za komunalo, hidrotehniko in okoljsko infrastrukturo. Jani Trojner, sposoben vodja, zanesljiv sodelavec in predvsem strokovnjak. V luči obletnice smo mu zastavili nekaj vprašanj.

Jani, se še spomniš svojega prvega delovnega dne? Kako bi ga opisal?

Po pravici povedano, se ga ne spomnim! Vem le, da sem sedel v pisarni na Oddelku za objekte, ker je bil takrat sodelavec Igor na dopustu.

10 let ni malo. Kaj bi najbolj izpostavil kot motivacijo za toliko let zvestobe?

Z vidika dela, je vsekakor motivacija to, da lahko sodelujemo pri največjih infrastrukturnih projektih in to, da sodelujemo pri razvoju digitalnega projektiranja v gradbeništvu. Ampak to ni dovolj za 100% motivacijo. Definitivno k motivaciji in pripadnosti pripomorejo »obslužbene« dejavnosti – smučanja, pikniki in vsekakor tudi odnosi med zaposlenimi – klima na oddelku in v podjetju. Kako že pravijo – work hard, play hard. V bistvu po 10 letih še vedno rad prihajam v službo.   

Kako vidiš naslednjih 10 let na Linealu?

Dejstvo je, da se bodo razmere v gradbeništvu spreminjale, kakor so se tudi zadnjih 10 let. To bo vplivalo tudi na aktivnosti v našem podjetju, ampak verjamem, da smo na poti, da postanemo eno najprepoznavnejših podjetji v regiji. Ravno zaradi dodane vrednosti, ki jo imamo zaposleni. 

Kaj bi svetoval svojim kolegom v luči 10. obletnice?

Ostanite kot ste….jaz se imam v tej ekipi super.

E-novice
Za najnovejše informacije in aktualne dogodke se prijavite na naše e-novice!