Gremo na BIM WORLD 2018

Objavljeno 27. 6. 2018

V družbi Lineal smo pomembnost digitalizacije gradbeništva prepoznali že v letu 2014. Posledično smo začeli z vlaganjem v razvoj kadrov in znanj, s katerimi bomo lahko nastopili tako na domačem, kot mednarodnem trgu. V tem času je Informacijsko modeliranje gradenj (BIM) že zasedlo pomembno vlogo za prihodnost gradbeništva in stroke.

Drži, da je BIM v Sloveniji še v razvojni fazi, a to še zdaleč ne bo veljalo za DACH regijo, kjer BIM proces predstavlja pomemben del načrtovanja in izvajanja projektov.

V luči tega bomo v podjetju Lineal že drugo leto zapored del dvodnevnega dogodka BIM WORLD, ki se v mesecu novembru vrsti v Muenchnu. Tudi letos predstavljamo napredne rešitve upravljanja BIM procesov pri gradnji infrastrukture. Skozi neprecenljive izkušnje in lastno podatkovno bazo, naši naročniki dobijo vrhunsko strokovno storitev, katero zagotavlja ekipa s poglobljenim znanjem BIM-a.

V veselje nam je biti del prihodnosti gradbeništva, ki poudarja popolno sledljivost, časovne ter finančne prihranke in boljšo investicijsko izkušnjo.

E-novice
Za najnovejše informacije in aktualne dogodke se prijavite na naše e-novice!